Produktni program


TEGOKLASIK

Trgovinska oprema, ki je pred več kot štiridesetimi leti orala gladino v razvoju kovinskega trgovinskega pohištva. Še vedno nedosegljiva v svoji stabilnosti, moči in kvaliteti obdelave. Izredno cenjena oprema zaradi svoje enostavnosti montaže in demontaže, ter prilagodljivosti vsem prostorskim in prodajnim zahtevam.

klasik.jpg

optima.JPG

TEGO125K

Kot odziv na potrebe trga po opremi za manjše obremenitve, vendar z vsemi ostalimi lastnostmi Tegometallove klašične opreme, smo razvili program Tego125K. Program Tego125K razširja ponudbo klasične trgovinske opreme. Standardne stojke, podpore in konzole v kombinaciji z Tego125K policami ponujajo lažjo opremo za manše obremenitve in temu primerno ceno.


TEGOŽICA

Tegometallova žična oprema razširja ponudbo klasične trgovinske opreme. Standardne stojke, podpore in konzole v kombinaciji z žičnimi hrbtišči in policami ponujajo pregovorno kvaliteto in eleganten izgled.
Še tako zahtevnega kupca prepričajo variacije sredinskega ali dvojnega hrbtišča kombinirane s policami prilagojenimi vsakemu sistemu. Atraktiven videz še povečajo polkrožne čelne police, standardna antracitna barva in še in še…

zica.JPG

hds.jpg

TEGOHDS

Tegometallovi regali za vsakogar. Možnosti uporabe stenskih nosilcev in regalnih polic so skorajda brezmejne in jih je mogoče uporabiti v delavnici, gospodinjstvu, pisarni ali v garaži. Po želji je mogoče sestaviti skoraj vsak regal. Ki ne izpolnjuje le svojega namena, temveč je tudi lepe oblike.


TEGOSTOCK

Skozi vrsto let Tegometall razvija visokokvalitetno opremo s področja skladiščenja. Skladno z zahtevanimi obremenitvami ponujamo osnovne skladiščne elemente najrazličnejših dimenzij, od stojin in traverz za zelo lahkih skladišča do najtežjih obremenitev. Osnovne gradnike pa dopolnjujemo s široko paleto ostalih sestavnih delov, ki olajšajo logistiko v skladiščih ter skrbijo za varnost.

skladisce.jpg

hipermarket.jpg

TEGOHipermarket

Tegometallova oprema za hipermarket ponuja vse prednosti optimalne prezentacije prodajnega programa kot tudi skladiščennja v istem prostoru. Ta oprema je zelo aktualna v državah vzhodne Evrope in Azije. Velike verige prisegajo na opremo za hipermarkete tako v tehničnih kot tudi živilskih trgovinah.