O podjetju


Skupina Tegometall

Podjetje Tegometall Inženiring je del skupine Tegometall, ki je eno vodilnih podjetij v Evropi med proizvajalci opreme za trgovine. Začetki skupine Tegometall segajo vse tja do leta 1966, ko je ustanovitelj podjetja, gospod Rudolf Bohnacker, kupil svoj prvi proizvodni prostor in začel proizvajati trgovinsko opremo. Začetki so bili skromni, vendar je s trdim delom, ohranjanjem temeljnih vrednot, nenehnimi inovacijami in vzdrževanjem visoke kakovosti podjetje Tegometall do danes preraslo v mednarodno uspešno skupino.

Tako je prodajna mreža skupine Tegometall danes razširjena po celotni Evropi, prav tako pa ne gre pozabiti mnogih proizvodnih obratov v Švici, Nemčiji, na Madžarskem, Poljskem, v Franciji, Angliji, Sloveniji in celo na Kitajskem. V omenjenih obratih se proizvajajo različni sestavni deli trgovinske opreme, od navadnih, standardnih regalov, do individualno oblikovane trgovinske opreme, v določenih obratih pa tudi žična trgovinska oprema ter oprema za skladišča. Nabor opreme je širok, saj le tako lahko zagotovimo zadovoljstvo naših strank.

 


Tegometall Inženiring

Leta 2007 je del skupine Tegometall postalo tudi podjetje Tegometall inženiring, prej poznano kot Alpos inženiring. Sami začetki trgovinskega programa v našem slovenskem podjetju segajo vse tja do leta 1967. Skozi vsa ta leta je podjetje opravljajo tudi nekatere druge storitve, leta 1999 pa se je specializiralo izključno za prodajo trgovinske opreme. Nabor naših storitev obsega svetovanje, projektiranje, razvoj, izdelavo, dobavo in montažo trgovinske opreme, skozi celoten proces pa je naš glavni moto zadovoljstvo naših strank. Vse to nam uspeva s poslušanjem želja strank, prilagodljivostjo, zagotavljanjem visoke kakovosti procesov in izdelkov, pravočasno dobavo ter strokovnostjo in zanesljivostjo. S strankami smo vedno pripravljeni najti inovativne, koristne in celovite rešitve, ki bodo prinesle želen rezultat oziroma le-tega celo presegle.

Danes naše podjetje na področju inženiringa zaposluje 16 ljudi, dodatno pa je v Sloveniji zaposlenih še okoli 100 ljudi v obratu proizvodnje trgovinske opreme. Tegometall inženiring je tako eden izmed največjih opremljevalcev trgovin na področju jugovzhodne in vzhodne Evrope. Naše uspešno izvedene projekte je moč najti na trgih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije, Avstrije, Madžarske, Romunije, Bolgarije, Češke, Slovaške, Poljske, Ukrajine in Rusije.

Tegometall inženiring dobavlja opremo za trgovine vseh vrst, znani smo pa tudi po zelo kakovostni opremi za paletna skladišča. Z dobrim poznavanjem trendov opremljanja trgovin ter s pomočjo obsežnih izkušenj, lahko za Vas izdelamo unikaten prodajni prostor, ki optimalno izkoristi prodajne površine in predstavi Vaše izdelke v najlepši luči.

Naj Vam z našimi rešitvami pomagamo do večjega zadovoljstva in uspeha.


Poslovna izkaznica

 • Podjetje: Tegometall Inženiring d.o.o.
 • Naslov: Cesta Kozjanskega odreda 29 SI-3230, Šentjur Slovenija
 • Telefon: +386 (0)3 74 63 244
 • Fax: +386 (0)3 74 63 227
 • E-mail: info@tegometall.com
 • Spletna stran: www.tegometall-inzeniring.si
 • Davčna št.: SI74549111
 • Banka: HYPO-ALPE-ADRIA-BANK d.d. Dunajska 117 SI-1000, Ljubljana
 • Račun: 33000-0002027097
 • Swift: HAABSI22
 • IBAN: SI56 3300 0000 2027 097